به گزارش پیام خانواده به نقل از هلث دی نیوز، این راه حل از مطالعه ۱۰,۶۰۰ فرد با سابقه سرطان و بیش از ۵۱۰۰۰ نفر بدون بیماری به دست آمده است.
تیمی به سرپرستی «اریکا ریس پونیا» از انجمن سرطان آمریکا و «کریستوفر سوین» از دانشگاه ملبورن استرالیا، از شرکت کنندگان در مورد فعالیت بدنی معمول و سطح درد آنها سوال پرسیدند.
در بین هر دو گروه از شرکت کنندگان، فعالیت بدنی بیشتر با درد کمتر همراه بود.
میزان ارتباط بین فعالیت و درد در بین هر دو گروه مشابه بود، از اینرو محققان گفتند که ورزش ممکن است درد ناشی از سرطان را به همان روشی که در کاهش سایر انواع درد عمل میکند، کاهش دهد.
دستورالعملها بین ۲.۵ تا ۵ ساعت در هفته فعالیت هوازی با شدت متوسط یا بین ۱.۲۵ تا ۲.۵ ساعت فعالیت شدید را توصیه میکند.
این مطالعه نشان میدهد که در بین شرکت کنندگان مبتلا به سرطان، افرادی که بیش از میزان این دستورالعملها فعالیت بدنی داشتند در مقایسه با کسانی که دستورالعمل را رعایت نکرده بودند، ۱۶ درصد کمتر درد متوسط تا شدید را گزارش دادند.
محققان همچنین دریافتند شرکت کنندگانی که به طور مداوم فعال بودند، درد کمتری نسبت به افرادی که غیرفعال بودند، گزارش دادند.
ریس پونیا گفت: «فعالیت بدنی یک گزینه مؤثر و غیر دارویی برای کاهش انواع درد است. حال مطالعه ما نشان میدهد که این شرایط ممکن است شامل درد مرتبط با سرطان و درمان آن نیز باشد.»